Nieuwsbrief gaat stoppen (maar niet helemaal)

Beste familieleden,

Ik heb besloten om te stoppen met het versturen van nieuwsbrieven. Ik had mijzelf min of meer opgelegd om 4 x per jaar een nieuwsbrief naar iedereen te sturen, maar dit blijkt toch een lastige opgave.

Ik heb zelf een leuke, maar drukke, baan bij Rijkswaterstaat. Dat kost natuurlijk tijd. Daarnaast heb ik samen met mijn vrouw 3 opgroeiende kinderen. Twee van de drie hebben een lichte autistische beperking, waardoor ze extra aandacht nodig hebben. Ik heb dus steeds minder tijd om de nieuwsbrief goed bij te kunnen houden.

Maar er is ook goed nieuws. Uiteraard blijf ik de website bijhouden en aanvullen. Over deze aanpassingen schrijf ik (korte) berichtjes. Deze berichtjes zijn niet zichtbaar op de website, maar u kunt zich wel hierop abonneren. U ontvangt dan een bericht dat er een aanpassing / aanvulling is op de website. Dit gaat via RSS feed.

Op het internet staat een hele heldere uitleg over hoe RSS werkt:
https://www.wat-is-een-rss-feed.nl/ 

Rechtsboven op de website staat een icoontje (zie voorbeeld links) van RSS feed. Wanneer u hierop klikt kunt u zich aanmelden voor de berichtjes die ik plaats op de website. Deze manier werkt voor mij prettiger, omdat ik dan niet 4 x per jaar een nieuwsbrief hoe te vullen, maar toch de nieuwtjes actief kan blijven delen met u.

Ik hoop dat u begrip heeft voor mijn keuze.

Met vriendelijke groet,

Michel Serné
michel@serne.com