Contact

Bronnen
Heel veel gegevens op mijn site heb ik ontvangen van familieleden. Hierdoor wordt de website echt voor en door familieleden! Daarnaast heb ik ook andere bronnen voor mijn gegevens. Uiteraard moet u dan op de eerste plaats denken aan allerlei archieven. De twee belangrijkste archieven waar ik de meeste informatie heb gevonden zijn het Noord-Hollands Archief te Haarlem en het Stadsarchief van Amsterdam.
>> Noord-Hollands Archief
>> Stadsarchief van Amsterdam

Heeft u informatie voor mij?
Mogelijk heeft u, na het lezen van mijn website, ook interessant “familiemateriaal” dat u op mijn website openbaar wilt maken. Ik doel dan met name op (zeer) oude familiefoto’s, bijzondere gebeurtenissen die bijvoorbeeld het landelijke nieuws hebben gehaald, of een ander (leuk) verhaal. Ik ben altijd geïnteresseerd in dergelijk materiaal.
U kunt via mijn e-mailadres contact met mij opnemen.

Heeft u stamboom aanvullingen?
Staan de gegevens in de stamboom niet juist vermeld? Of heeft u aanvullingen voor mij? dan hoor ik dit graag. Uiteraard wil ik zo volledig en juist mogelijk de stamboom publiceren, maar ik van de laatste generaties vermeld ik, om privacy redenen, geen genealogische gegevens. In welke gegevens ben ik geïnteresseerd? Eigenlijk bijna alles (behalve in de bekende pincode). Met name de elementaire gegevens zoals datum van geboorte, doop, huwelijk, samenwonen, sterven, begraven, crematie en (waar van toepassing) de plaatsen waar deze gebeurtenissen plaats vonden. Ook gegevens zoals beroep en geloof vind ik interessant om te weten. Heeft u dergelijke aanvullingen en/of correcties voor mij? Ik hoor het graag.

U kunt met mij op de volgende wijzen in contact komen
info@serne.com